MyTelenor

MobilParkolás szolgáltatásunk igénybevételével Budapesten és a vidéki nagyvárosok többségében parkolási díjad mobiltelefonon keresztül gyorsan és kényelmesen egyenlítheted ki, akár kártyás, akár számlás ügyfelünk vagy.

A parkolás szolgáltatás SMS küldés mellett a díjmentesen letölthető MyTelenor alkalmazás segítségével igénybe vehető. A MyTelenor alkalmazás használatával már androidos és windowsos okostelefonodon is elérheted a feltöltőkártyás vagy számlás előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat, egyenleget tölthetsz fel, számlát is befizethetsz, illetve autópálya e-matrica vásárlására is alkalmas. Az elérhető funkciókat folyamatosan bővítjük.

Bővebben

Viszontértékesített szolgáltatások

Parkolás

  • Parkolás

E-matrica

  • E-Matrica 10 napos
  • E-Matrica 30 napos

Alkalmazás letöltése

 

A MyTelenor alkalmazás használatához Android operációs rendszerrel működő készülék szükséges (2.3 vagy későbbi verzió). Az alkalmazást a Google Play-ről töltheted le, és az igénybevételéhez el kell fogadnod a felhasználói feltételeket. A MyTelenor alkalmazás letöltése a Google Play áruházról díjmentes, azonban annak letöltése és használata adatforgalmat generál. A letöltéssel és használattal járó adatforgalom a mindenkori tarifa- illetve szolgáltatáscsomagban rendelkezésre álló adatmennyiség terhére történik, ennek megfelelően túlhasználati díj kerülhet terhelésre. Az alkalmazás WiFi és mobilinternet kapcsolattal is használható.

Szolgáltatás igénybevételének menete

A MyTelenor alkalmazás használatához Android operációs rendszerrel működő készülék szükséges (2.3 vagy későbbi verzió). Az alkalmazást a Google Play-ről töltheted le, és az igénybevételéhez el kell fogadnod a felhasználói feltételeket. A MyTelenor alkalmazás letöltése a Google Play áruházról díjmentes, azonban annak letöltése és használata adatforgalmat generál. A letöltéssel és használattal járó adatforgalom a mindenkori tarifa- illetve szolgáltatáscsomagban rendelkezésre álló adatmennyiség terhére történik, ennek megfelelően túlhasználati díj kerülhet terhelésre.

Az alkalmazás WiFi és mobilinternet kapcsolattal is használható.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 20 200 0000

E-mail cím: http://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/elerhetoseg