Simple

A Simple alkalmazással kényelmesen és egyszerűen parkolhatsz országszerte, valamint vásárolhatsz vele autópálya matricát.

A költségeket bankkártyával fizetheted, így az összeg nem a telefonszámlát terheli. A kényelmi díj autópálya-matrica esetében már 150 Ft-tól, mobilparkolásnál pedig 70 forint tranzakciónként.

A Simple alkalmazás tetszőleges mobilszolgáltató hálózatán, bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával használható.

Ráadásul számos egyéb dologra is használhatod: rendelhetsz mozijegyet, színházjegyet, könyvet, ételt, taxit, elmentheted hűségkártyádat, vagy akár a kóládat is megvásárolhatod vele az automatából, és már érintéses mobilfizetésre is használhatod, bármely bank ügyfele is vagy!

Töltsd le te is!”

Bővebben

Viszontértékesített szolgáltatások

Parkolás

  • Parkolás

E-matrica

  • E-Matrica 10 napos
  • E-Matrica 30 napos
  • E-Matrica Éves

Alkalmazás letöltése

   

A Simple szolgáltatás használata egyszerű és gyors.

Töltsd le az alkalmazást okostelefonodra Google Playből vagy AppStore-ból, majd regisztrálj az appban. A fizetés történhet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel. A Simple csak internetkapcsolattal működik, ami adatforgalmat generál.

Ha a használat során problémád merülne fel, 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunk bármikor rendelkezésre áll.

A részletes felhasználási feltételeket ITT olvashatod.

Szolgáltatás igénybevételének menete

Ha még nem használtad a Simple appot, töltsd le a store-ból és regisztrálj!
Ha parkolni szeretnél, nyisd meg a Parkolás csempét, és add meg a gépjármű rendszámát! Válaszd ki, hol parkolsz a zónakód vagy a cím megadásával! Ebben segíthet az automatikus helymeghatározás. Majd indítsd el a parkolást!
Ha e-matricát szeretnél vásárolni nyisd meg az e-Matrica csempét, add meg a gépjármű rendszámát, majd válaszd ki a kívánt matricát!
Ennyire egyszerű!

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 1/20/30/70 3666611

E-mail cím: ugyfelszolgalat@simple.hu