ERSTE MobilePay

A CARDNET Mobilvásárlás szolgáltatásával gyorsan, egyszerűen fizetheti parkolását Magyarország teljes területén illetve úthasználati jogosultságot vásárolhat Magyarország gyorsforgalmi útjaira és díjkötles főúti szakaszaira. A szolgáltatás kizárólag az Erste Bank hitel- vagy bankkártyával rendelkező ügyfelei számára érhető el. Töltse le mobiltelefonjára az alkalmazást és élvezze a mobilvásárlás előnyeit!

Bővebben

Viszontértékesített szolgáltatások

Parkolás

  • Parkolás

E-matrica

  • E-Matrica 10 napos
  • E-Matrica 30 napos
  • E-Matrica Éves

Alkalmazás letöltése

   

Az alkalmazást az Erste Bank minden lakossági ügyfele igénybe veheti, aki rendelkezik a bank által nyújtott lakossági forint bankszámlához kapcsolódó bankkártyával vagy hitelkártyával.

Szolgáltatás igénybevételének menete

Töltse le az alkalmazást iphone vagy Android operációs rendszerű okostelefonra. Regisztrálja be az alkalmazásba a használni kívánt bankkártyát. Az alkalmazásba regisztrált kártyaadatok és a tranzakciók titkosított csatornán kerülnek elküldésre. Az alkalmazásba történő belépés, illetve valamennyi fizetési tranzakció indítása jelszóhoz kötött, azokhoz az ügyfél által az alkalmazás telepítésekor megadott, 6 számjegyből álló mPIN azonosító megadása szükséges.

Felhasználói kézikönyv letöltése

Ügyfélszolgálat

Telefon: + 36 1 346 0508

E-mail cím: mobilvasarlas@cardnet.hu