Parkl

A Parkllel garázs az egész város! Itt az okosparkoló alkalmazás, amely komplex szolgáltatásával megreformálja a városi parkolást, legyen szó zárt téri vagy utcai parkolásról. Az applikáció kényelmes és egyszerű mobilfizetési szolgáltatást nyújt az utcai parkolás terén, emellett a zárt téri parkolásban is segíti az autósokat. A fizetés a parkolás végeztével, előre beregisztrált bankkártyával történik, így nincs előre felöltött egyenleg és bankkártyán zárolt összeg! Bővebben

Viszontértékesített szolgáltatások

Parkolás

  • Parkolás

Alkalmazás letöltése

   

Az alkalmazás letölthető a Google Play áruházról, vagy az App Store-ról. A szolgáltatás használatához regisztráció szükséges a Parkl rendszerébe. Az alkalmazás internet kapcsolattal használható. A közterületi parkolásért fizetendő összeget perc alapon számolja a rendszer és automatikusan levonja a beregisztrált bankkártyáról a parkolás befejezésével. Nincs előre felöltött egyenleg és bankkártyán zárolt összeg!

Szolgáltatás igénybevételének menete

Töltsd le a Parkl applikációt okostelefonodra és regisztrálj. A regisztráció után állítsd be a járműved a rendszám megadásával. A profilodon akár több járművet is elmenthetsz és könnyedén válthatsz köztük. A Parkllel lehetőség van zárt téri és utcai parkolásra is, melyek két külön térképes felületen jelennek meg az alkalmazásban.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 30 971 9900

E-mail cím: help@parkl.net